Chan Puma House Oy

ULKOPOLITIIKKAA NORSUNLUUTORNISTA

Ulkopolitiikkaa norsunluutornista
Tekijä: Christer Pursiainen; Tuomas Forsberg
Kustantaja: Chan Puma House Oy (2015)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   30,50
    
Kirjailija:
Kustantaja:
Kieli:
Suomi
Sivumäärä:
443 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Painos:
1. p.
Julkaisuvuosi:
2015, 10.06.2015 (lisätietoa)
ISBN:
9789526804828

EUR
30,50
Ilmainen toimitus

Tuote ei tilattavissa.
Ulkopolitiikkaa norsunluutornistazoom

30.50€ (Alv 10%) 27.73€ (Alv 0%)

Ulkopolitiikan käytäntö on aina monimutkainen ja moniselitteinen. Jokainen historiallinen tapahtuma ja ilmiö on ainutlaatuinen. Tämä kirja väittää, että teoriat ovat ulkopolitiikan tienviittoja. Teoriat eivät useimmiten kykene ennustamaan yksittäisiä tapahtumia, mutta ne auttavat kiinnittämään huomion olennaiseen sekö ymmärtämään tapahtumien ja ilmiöiden merkityksen.

Ulkopolitiikan tutkimuksessa ei silti ole kyse jostakin yhtenäisestä oppirakennelmasta. Oppiaine päinvastoin koostuu lukuisten teorioiden yhteentörmäyksestä ja kilpailusta, niiden muuttumisesta ja kehittymisestä, eriytymisestä ja sulautumisesta toisiinsa. Kirjan aihe onkin juuri ulkopolitiikkaa koskeva teoreettinen keskustelu ja väittely.

Kirja on tarkoitettu paitsi kyseisen oppialan opiskelijoille, myös kaikille ulkopolitiikan harrastajille ja jopa käytännön ammattilaisille. Vaikka ulkopolitiikan päättäjät yleensä karttavat norsunluutornista ehdotettuja teorioita, heillä on silti taipumus ajatella vähintäänkin tiedostamatta jonkin koulukunnan näkökulmasta.

Kirja tarjoaa jäsennellyn ja vertailevan kuvan näistä koulukunnista ja teorioista. Teorioita havainnollistetaan lukuisilla käytännön esimerkeillä ulkopolitiikan tapahtumista ja ilmiöistä, jotka on poimittu sekä historiasta että nykypolitiikasta, läheltä ja kaukaa.

Christer Pursiainen on Tromsan yliopiston yhteiskuntaturvallisuuden ja ympäristön professori. Tuomas Forsberg on Tampereen yliopiston johtamiskorkeakoulun kansainvälisten suhteiden professori.

Tuoteryhmä: Suomalaiset kirjat > Yhteiskunta > Valtio-oppi. Politiikka > Kansainvälinen politiikka


EUR
30,50
Ilmainen toimitus
Sisäänkirjautuminen
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen
Oma tili
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot