HÄRKÄTANSSIJA

Härkätanssija
Tekijä: Tuija Välipakka
Kustantaja: Gummerus Kustannus Oy (2004)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   24,00
    
Kirjailija:
Kustantaja:
Kieli:
Suomi
Sivumäärä:
240 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Julkaisuvuosi:
ISBN:
9789512066612

EUR
24,00
Ilmainen toimitus

Tuote ei tilattavissa.
Härkätanssijazoom

24.00€ (Alv 10%) 21.82€ (Alv 0%)

Tuija Välipakka
Koko ikänsä Tii on kamppaillut riippuvuuksien kanssa. Onnettomasti päättynyt parisuhde jääkiekkoilijan kanssa on naulinnut hänet nyt kolmikymppisenä yhä lujemmin paikoilleen. Yllättäen kuolleen Mikaelin kuvasta Tii ei kerta kaikkiaan pääse irti.

Mutta silloin saapuu hurmaava härkämies Samuel. Itsetietoisesti ja valloittavasti Samuel saa Tiin virkoamaan, iloitsemaan, hullaantumaan. Samalla Tii uskaltautuu tekemään matkaa menneisyyteensä, kohtaamaan uudelleen elämänsä miehet isästä lähtien. Hän huomaa, että yhä uudestaan hän on ollut valmis asettumaan siihen rooliin, jonka miehet ovat hänelle antaneet.

Samuelin kanssa Tiin elämä muuttuu. Hän löytää itsestään rohkeuden heittäytyä suuren otuksen eteen, käydä tanssiin sen kanssa. Lopulta Tii ei kuitenkaan voi aavistaa, miten sairaaksi meno yltyy tämän miehen kanssa. Sillä Samuelilla on synkeä salaisuutensa.

Kiitetyssä esikoisteoksessaan Lasimorsian (2003) Tuija Välipakka kirjoitti voimakkaita, hehkuvia runoja. Hänen ensimmäinen romaaninsa vie lumoavan kerronnan maailmaan ja mielen syövereihin. Härkätanssija on itsensä löytävän naisen muotokuva.
Tuoteryhmä: Suomalaiset kirjat > Kaunokirjallisuus. Kirjallisuustiede. Kielitiede > Kertomakirjallisuus > Suomenkielinen kertomakirjallisuus


EUR
24,00
Ilmainen toimitus
Sisäänkirjautuminen
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen
Oma tili
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot