METALLISIIVET SELÄSSÄ

Metallisiivet selässä
Tekijä: Tommi Melender
Kustantaja: WSOY (2004)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   20,30
    
Kirjailija:
Kustantaja:
Kieli:
Suomi
Sivumäärä:
54 sivua
Asu:
Pehmeäkantinen kirja
Painos:
1. p.
Julkaisuvuosi:
2004, 01.06.2004 (lisätietoa)
ISBN:
9789510296530

EUR
20,30
Ilmainen toimitus

Tuote ei tilattavissa.
Metallisiivet selässäzoom

20.30€ (Alv 10%) 18.45€ (Alv 0%)

Esittelyteksti

Ihmisarvo on jatkuvassa vaarassa hukkua hektisen elämänmenon pyörteeseen. Melenderin proosarunot tavoittavat nykyihmisen kollektiivisia tuntoja.


Takakansi

Yläilmoissa paistoi päivä, läsnäolon mysteeri tiheni: olin tässä ja poissa, minuuteista tuli tunteja ja tunneista minuutteja. Sanasi velloivat sisälläni kuin paha mieli. Kaikki mikä lohduttaa tekee heikoksi. Kaikki mikä auttaa olemaan ihminen korventaa vatsanpohjaa. Runosta Tumma tiheä sade Pariisissa

Tommi Melenderin (s. 1968) proosarunot tavoittavat nykyihmisen kollektiivisia tuntoja: ihmisarvo on jatkuvassa vaarassa hukkua maailmanpyörteeseen – liiketalouden lainalaisuuksiin ja sokaisevaan vauhdin hurmaan.

Melender on aiemmin julkaissut runokokoelmat Tässäoloa tai unta (1989) ja Maanosa minussa (2003).


Ennakkotieto

Tommi Melenderin runojen kulkijalla on asunto monissa kaupungeissa, mutta kotia ei yhdessäkään. Levon tunne voi syntyä pieneksi hetkeksi vaikkapa veden ääreen rakennettujen kaupunkien torneista alas katsellessa tai lumen keskeltä paljastuvalla kalliolla seistessä. Myllätyn pellon yli jyrisevän lentokoneen varjossakin on jotain ohikiitävän koskettavaa.

Yläilmoissa paistoi päivä, läsnäolon mysteeri tiheni: olin tässä ja poissa, minuuteista tuli tunteja ja tunneista minuutteja. Sanasi velloivat sisälläni kuin paha mieli. Kaikki mikä lohduttaa tekee heikoksi. Kaikki mikä auttaa olemaan ihminen korventaa vatsanpohjaa.

Melenderin proosarunot tavoittavat nykyihmisen kollektiivisia tuntoja: ne ovat sarja kysymyksiä ja vastauksia siitä, miten hektisen elämänmenon keskeltä voi löytää jotain pysyvää. Ihmisarvo on jatkuvassa vaarassa hukkua maailmanpyörteeseen – liiketalouden lainalaisuuksiin ja vauhdin hurmaan.

Tommi Melenderiltä on aiemmin julkaistu runokoelmat Tässäoloa tai unta (1989) ja Maanosa minussa (2003).
Tuoteryhmä: Suomalaiset kirjat > Kaunokirjallisuus. Kirjallisuustiede. Kielitiede > Runot > Suomenkieliset runot


EUR
20,30
Ilmainen toimitus
Sisäänkirjautuminen
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen
Oma tili
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot