Lukulamppu
Email tai asnro: Salasana:
tai rekisteröidy

 
Yleiskirjallisuus
Kotimainen kauno
Käännetty kaunokirjallisuus
Runous
Sarjakuvat ja kuvakirjat
Mietelauseet

Hyvinvointi
Ihmissuhteet
Elämäntaito
Kauneus ja terveys
Psykologia
Lapset, vauvat, raskaus
Voimistelu

Vapaa-aika
Ruoka, juoma ja laihdutus
Sisustus
Käsityöt
Talo ja piha
Puutarha ja kasvit
Valokuvaus
Eläimet
Musiikki
Urheilu ja ulkoilu
Metsästys ja kalastus
Matkustus ja kartat

Tietokirjat
Yleistieto
Kalenterit
Anatomiset mallit ja kaaviot
Tietotekniikka
Autot ja moottoripyörät
Yritykset ja talous
Yhteiskunta
Oikeustiede
Taide ja arkkitehtuuri
Käsityötaide
Historia
Henkilö ja sukuhistoria
 

KUNNIAN MIES

Kunnian miesKUNNIAN MIES
Tekijä: Tommi Melender
Kustantaja: WSOY (2007)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   26,50
    
Kirjailija: Tommi Melender
Kustantaja: WSOY
Kieli: Suomi
Sivumäärä: 252
Asu: Kovakantinen kirja
Painos: 1. p.
Julkaisuvuosi: 2007, 01.06.2007 (lisätietoa)

Tämän tuotteen osoite
EUR
26,50
Kunnian mies
Suurenna viemällä hiiri kuvan päälle
zoom


Saatavuusarvio: Tuote ei tilattavissa.
ISBN-13: 9789510333723, ISBN-10: 9510333727
Hinta: 26.50 € (Alv 10%, 24.09€ Alv 0%), ilmainen toimitus.


Esittelyteksti

Rujo kuvaus vallantahtoisista miehistä, jotka palvovat kahta jumalaa, rahaa ja mammonaa. Rahan maailmassa kunniallisuus on vain kaunis sana.


Takakansi

Varainhoitoyhtiö Aurelius & Aureliuksen tähtisalkunhoitaja Heikki Laiho on tehokas ja tunnontarkka mies, puhdasverinen homo economicus. Hän halveksii niin työpaikan kahvikeskusteluja kuin pikavoittoja hamuavia spekulantteja ja huuhaalla rahastavia sijoituskonsultteja.

Muistoille ei ole Laihon numeroidentäyteisessä elämässä sijaa, mutta menneisyys löytää aina keinonsa pulpahtaa pintaan. Laiho ajautuu myös törmäyskurssille nuoren pomonsa Markus Aureliuksen kanssa, joka on perinyt suuremmat saappaat ja suuremman lompakon kuin Laihon mielestä ansaitsisi. Peli on kovaa, sillä liikemaailmassa kunniallisuus on vain kaunis sana.

Kunnian mies on rujo kuvaus vallantahtoisista miehistä, jotka palvovat kahta jumalaa, rahaa ja mammonaa. Herrasmiessopimukset tehdään rikottaviksi ja jokainen on jonkun tähtäimessä. Tommi Melender kuvaa rahan maailmaa sisältäpäin, realistin vakaalla kädellä ja runoilijan tyylitajulla.


Lukunäyte

”Jos meinaa huijata, pitää ottaa kohteeksi itsensä kaltainen, yhtä väärämielinen tyyppi. Siihen kaikki perustuu. Toisenlaisissa olosuhteissa mä olisin voinut olla meistä se, joka joutuu huijatuksi. Et sä ole parempi ihminen siksi, että olet uhrin osassa. Me ollaan mustakylkisiä molemmat.”


Ennakkotieto

Heikki Laiho on varainhoitoyhtiö Aurelius & Aureliuksen tähtisalkunhoitaja. Tehokas ja tunnontarkka mies, puhdasverinen homo economicus, joka halveksii niin työpaikan leppoisia kahvikeskusteluja kuin pikavoittoja hamuavia spekulantteja ja huuhaalla rahastavia sijoituskonsultteja.

Muistoille ei ole Laihon numeroidentäyteisessä elämässä sijaa, mutta menneisyys löytää aina keinonsa pulpahtaa pintaan. Laiho ajautuu törmäyskurssille myös nuoren pomonsa Markus Aureliuksen kanssa, joka on perinyt suuremmat saappaat ja paksumman lompakon kuin Laihon mielestä ansaitsisi. Peli on kovaa, sillä rahan hallitsemassa maailmassa kunniallisuus on vain kaunis sana, herrasmiessopimukset tehdään rikottaviksi ja jokainen on jonkun tähtäimessä.

Kunnian mies ei ole viihderomaani Aleksanterinkadun finanssipiirien kauniista ja rohkeista. Se on rujo kuvaus vallantahtoisista miehistä, jotka palvovat kahta jumalaa, rahaa ja mammonaa. Sekä taloustoimittajana että runoilijana tunnettu Tommi Melender yhdistää tietonsa ja taitonsa romaanissa, joka kuvaa rahan maailmaa sisältäpäin, realistin vakaalla kädellä ja runoilijan tyylitajulla.
Tuoteryhmä: Suomalaiset kirjat > Kaunokirjallisuus. Kirjallisuustiede. Kielitiede > Kertomakirjallisuus > Suomenkielinen kertomakirjallisuus


EUR
26,50
Sisäänkirjautuminen
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen
Oma tili
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot