VAMMAISPALVELUT - VAMMAISPALVELUJEN SOVELTAMISKÄYTÄNTÖ

Vammaispalvelut - vammaispalvelujen soveltamiskäytäntö
Tekijä: Tapio Räty
Kustantaja: Kynnys ry (2010)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   67,50
    
Arvostelut:
Kirjailija:
Kustantaja:
Kieli:
Suomi
Sivumäärä:
432 sivua
Asu:
Pehmeäkantinen kirja
Julkaisuvuosi:
ISBN:
9789526733500

EUR
67,50
Ilmainen toimitus

Tuote ei tilattavissa.
Vammaispalvelut - vammaispalvelujen soveltamiskäytäntözoom

67.50€ (Alv 10%) 61.36€ (Alv 0%)

Korvaava tuoteVammaispalvelut-kirjan ensimmäinen laitos valmistui vuonna 1994. Kirjan neljännessä täysin uusitussa laitoksessa on käsitelty kattavasti hallinto-oikeuksien ja oikeusasiamiehen ratkaisuja kesään 2009 asti. Korkeimman hallinto-oikeuden julkaisut vammaispalveluja koskevat ratkaisut on käsitelty kaikki. Kirjassa käsitellään myös perusteellisesti 1.9.09 voimaan tulleet vpl:n muutokset.

Kirja antaa kuvan vammaispalvelulain soveltamiskäytännöstä. Se sisältää selvityksen kunnan erityiseen järjestämisvelvollisuuteen kuuluvista tukimuodoista ja määrärahasidonnaisista palveluista ja tukitoimista. Kirja antaa tietoja tukitoimien hakuaikaan, asiamaksuihin sekä korvauksien perintään liittyvissä kysymyksissä. Lisäksi se sisältää selkeät yleisohjeet palvelujen ja tukitoimien hakemisesta, päätöksenteon periaatteista sekä valitusmenettelyistä.

Vammaispalvelulain ohella kirja esittelee pääpiirteittäin muiden keskeisten lakien nojalla vammaisille henkilöille tarjolla olevia tukimuotoja. Lisäksi esillä ovat perustuslain ja sosiaalihuollon asiakkaiden asemasta säädetyn lain merkityksellisyys.

Kirjan kirjoittaja, lakimies Tapio Räty, omaa vammaispalveluihin liittyvän laaja-alaisen asiantuntemuksen. Hän työskentelee Helsingin kaupungin sosiaaliviraston lakimiehenä, mutta on laajentanut asiantuntemustaan työskentelemällä myös eduskunnan oikeusasiamiehen kansliassa.

Kirja on perusopas vammaisille henkilöille sekä vammaisjärjestöjen ja kuntien vammaistyössä toimiville työntekijöille. Kirja sopii hyvin opetuskäyttöön esimerkiksi korkeakouluihin sekä sosiaali- ja terveysalan oppilaitoksiin.


Asiasanat: vammaiset palvelut oikeudet lainsäädäntö vammaishuolto sosiaalipalvelut kunnat asuminen apuvälineet
Tuoteryhmä: Suomalaiset kirjat > Yhteiskunta > Sosiaalipolitiikka > Sosiaaliturvapolitiikka > Sosiaalipalvelut > Vammaisten huolto


EUR
67,50
Ilmainen toimitus
Sisäänkirjautuminen
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen
Oma tili
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot