LASTENSUOJELULAKI - KÄYTÄNTÖ JA SOVELTAMINEN

Lastensuojelulaki - käytäntö ja soveltaminen
Tekijä: Tapio Räty
Kustantaja: Edita Publishing Oy (2010)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   75,40
    
Kirjailija:
Kustantaja:
Kieli:
Suomi
Sivumäärä:
576 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Julkaisuvuosi:
Tuotesarja:
ISBN:
9789513756635

EUR
75,40
Ilmainen toimitus

Tuote ei tilattavissa.
Lastensuojelulaki - käytäntö ja soveltaminenzoom

75.40€ (Alv 10%) 68.55€ (Alv 0%)

Korvaavan kirjan ISBN: 9789513761899

Lastensuojelulaki - Käytäntö ja soveltaminen -teoksessa on käsitelty selityksin varustettuna vuonna 2010 voimaantulevat lastensuojelulain muutokset, erityisesti kuntien ja tuomioistuimien päätöksenteon osalta, ja esitelty kattavasti uudet lastensuojelulain kuntaa koskevat järjestämisvastuusäännökset. Kirja sisältää myös lapsen kiireellisen sijoitusta koskevan uuden päätösmenettelykuvauksen. Kirjassa on esitelty myös uusinta oikeuskäytäntöä sekä käsitelty käytännön soveltamiskysymyksiä ja esitetty näihin tulkintatilanteisiin ratkaisusuositukset.

Kirjassa on käsitelty myös asiakkaan ja lapsen oikeusturvan toteuttamiseen liittyviä säännöksiä sekä tarpeellisin osin mm. sosiaalihuollon asiakaslain, hallintolain ja julkisuuslain säännöksiä.

Kirja on jokaisen lastensuojelutyössä työskentelevän käsikirja, jossa on pyritty löytämään ja käsittelemään käytännön työssä esiin tulevia ongelmia.

Kirjasta hyötyvät niin kunnan lastensuojelutyöntekijät, muut viranomaiset kuin yksityiset lastensuojelua järjestävät palveluntuottajatkin. Kirja soveltuu hyvin ammatilliseen ja yliopisto-opiskeluun kurssikirjaksi. Kirja on tarkoitettu myös lastensuojelupalveluiden käyttäjille.


Asiasanat: lastenhuolto lapsen-asema avohuolto lapset edunvalvonta huostaanotto lastensuojelu lainsäädäntö lastensuojelulaki
Tuoteryhmä: Suomalaiset kirjat > Yhteiskunta > Oikeustiede > Julkis- ja hallinto-oikeus > Sosiaalioikeus


EUR
75,40
Ilmainen toimitus
Sisäänkirjautuminen
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen
Oma tili
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot