VIHAN LIEKIT

Vihan liekit
Tekijä: Suzanne Collins; Helene Bützow (käänt.)
Kustantaja: WSOY (2010)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   22,20
    
Arvostelut:
Kirjailija:
Kustantaja:
Kieli:
Suomi
Sivumäärä:
354 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Painos:
11. p.
Julkaisuvuosi:
2010, 01.06.2010 (lisätietoa)
Tuotesarja:
ISBN:
9789510358313

EUR
22,20
Ilmainen toimitus

Tuote ei tilattavissa.
Vihan liekitzoom

22.20€ (Alv 10%) 20.18€ (Alv 0%)

Katniss ja Peeta joutuvat jälleen taistelemaan hengestään, kun Nälkäpelin 75-vuotisjuhlan kunniaksi järjestetään kaikkien aikojen peli!

”Presidentti Snow’n vierailu. Vyöhykkeet kapinan partaalla. Suora uhkaus Galen tappamisesta ja lisää tulossa. Kaikki rakkaani ovat tuomittuja. Ja kuka tietää, kuinka moni muu joutuu vielä maksamaan minun teoistani? Jos en pysty kääntämään kurssia kiertueen aikana. Tyynnyttämään rauhattomuutta niin, että presidentti lakkaa huolehtimasta. Mutta miten? Todistamalla aukottomasti koko tälle maalle, että rakastan Peeta Mellarkia.

Minä en pysty siihen, minä ajattelen. En ole niin hyvä. Meistä kahdesta Peeta on hyvä, ihminen josta on helppo pitää. Hän saa ihmiset uskomaan mitä tahansa. Minä olen se, joka nipistää suunsa kiinni ja pysyttelee taka-alalla ja antaa hänen hoitaa puhumisen niin pitkälle kuin suinkin. Mutta Peeta ei ole nyt se, jonka on todistettava rakkautensa. Se olen minä.”

Arvosteluotteita

”Vihan liekit ei ainoastaan vastannut odotuksiani, se ylitti ne.”

Stephenie Meyer

”Nälkäpeli-trilogian – – toinen osa on vähintäänkin yhtä hyvä kuin ensimmäinen, jollei parempikin, sillä ensimmäisessä osassa tutuiksi käyneisiin hahmoihin saadaan nyt enemmän syvyyttä. Ilmi tulevat hahmojen uudet, jopa yllättävätkin piirteet pitävät lukijan varpaillaan.” Laura Kurki, Lukufiilis

Tuoteryhmä: Suomalaiset kirjat > Kaunokirjallisuus. Kirjallisuustiede. Kielitiede > Kertomakirjallisuus > Englanninkielinen kertomakirjallisuus


EUR
22,20
Ilmainen toimitus
Sisäänkirjautuminen
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen
Oma tili
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot