ISLANTI

Islanti
Tekijä: Satu Rämö
Kustantaja: A-kustannus (2013)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   21,40
    
Kirjailija:
Kustantaja:
Kieli:
Suomi
Sivumäärä:
325 sivua
Asu:
Pehmeäkantinen kirja
Painos:
Uusi, päivitetty p.
Julkaisuvuosi:
Tuotesarja:
ISBN:
9789525678482

EUR
21,40
Ilmainen toimitus

Tuote ei tilattavissa.
Islantizoom

21.40€ (Alv 10%) 19.45€ (Alv 0%)

Matkailulehti Mondon suositusta Islanti-opaskirjasta ilmestyy uusi, päivitetty laitos. Tuhti 340-sivuinen opaskirja kierrättää matkailijaa tulivuorisaaren ympäri ja paljastaa pääkaupunki Reykjavíkin suosituimmat ja uusimmat kuppilat, kaupat ja ravintolat, ja esimerkiksi sen, missä laulajatähti Björk käy kalakeitolla.

Päivitetyssä oppaassa esitellään myös monia uusia luontokohteita. Lisää tilaa ovat saaneet etenkin tulivuoret ja ratsastusvaellukset. Kirjan tekijä, toimittaja Satu Rämö on asunut Islannissa jo vuosia ja tuntee maan läpikotaisin.

"Reykjavíkissa on paljon tekemistä ja kokemista. Parasta on kuitenkin maaseudulla. Ainakin kerran pitää kokea jonkun pienen syrjäisen kylän uimahalli, niissä pääsee kaikkein parhaiten käsiksi paikallistunnelmaan", Rämö suosittelee.

"Lähde kävelylle, vaikka edes lyhyelle. Islannin luonnon kokee paremmin jalat maassa kuin takapuoli bussin penkissä. Jos pidät hevosista, lähde issikkavaellukselle!"

Mondon Islanti-opas kuljettaa maan hienoimpien maisemien ääreltä myös sisään islantilaiseen mielenmaisemaan. Kirjassa käydään esimerkiksi presidentin kotona keskustelemassa saagoista, ja selvännäkijä kertoo tapaamisistaan menninkäisten kanssa.

Mondo matkaopas Islanti sopii niin ensikertaa Islantiin matkaaville - tai välilaskulla sinne pysähtyville - kuin saarivaltioon jo hurahtaneillekin. Omat vinkkinsä kirjasta löytyy esimerkiksi designmatkailijalle, ulkoilma-addiktille, islanninhevosfanille ja hemmottelulomaa kaipaavalle.


Asiasanat: matkaoppaat
Tuoteryhmä: Suomalaiset kirjat > Maantiede. Matkat. Kansatiede > Pohjoismaat > Islanti


EUR
21,40
Ilmainen toimitus
Sisäänkirjautuminen
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen
Oma tili
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot