SIELUNSISARET

SIELUNSISARET
Tekijä: Rissanen Pirjo
Kustantaja: WSOY (2007)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   30,00
    
Kirjailija:
Kustantaja:
Kieli:
Suomi
Sivumäärä:
527 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Julkaisuvuosi:
ISBN:
9789512073658

EUR
30,00
Ilmainen toimitus

Tuote ei tilattavissa.
SIELUNSISARETzoom

30.00€ (Alv 10%) 27.27€ (Alv 0%)

He ovat sielunsisaria kaikki: Aina, Emilia, Kaisu, Tuulikki, Helena ja Sole…Kukin tavallaan. Heillä on omat historiansa ja painolastinsa, mutta yhteistä heille kaikille on se että he kaipaavat ystävyyttä ja läheisyyttä,sellaista jota avioliitto, miehen rakkaus tai seksi ei voi tarjota. Vai voiko sittenkin?

Romaani Posliinihäät jätti avoimeksi monta kysymystä. Ainan ja hänen tyttärensä Emilian monimutkainen suhde vaatii selvittämistä. Menneisyys ei jätä Ainaa rauhaan, vaan ravistelee hänen turvallisen avioliittonsa perustuksia. Emiliankin on aika kasvaa aikuiseksi ja asettaa elämänsä arvot järjestykseen. Hän löytää etsimänsä isän, mutta samalla paljon muutakin: ystävyyden, sisaruuden ja jopa äitinsä uudella tavalla. Ainan vie menneisyys matkalle, jolla solmut vihdoin aukenevat. Granadan huikaisevissa maisemissa Alhambran tarunomainen palatsi taustanaan Ainan kolmenkymmenen vuoden takainen rakkaustarina huipentuu tavalla, joka on yllätys hänelle itselleenkin.

Tuoteryhmä: Suomalaiset kirjat > Kaunokirjallisuus. Kirjallisuustiede. Kielitiede > Kertomakirjallisuus > Suomenkielinen kertomakirjallisuus


EUR
30,00
Ilmainen toimitus
Sisäänkirjautuminen
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen
Oma tili
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot