MUISTOT

Muistot
Tekijä: Rissanen Pirjo
Kustantaja: WSOY (2010)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   32,30
    
Kirjailija:
Kustantaja:
Kieli:
Suomi
Sivumäärä:
441 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Painos:
2. painos
Julkaisuvuosi:
ISBN:
9789512081271

EUR
32,30
Ilmainen toimitus

Tuote ei tilattavissa.
Muistotzoom

32.30€ (Alv 10%) 29.36€ (Alv 0%)

Ulpu elää yksin mutta ei ole yksinäinen. Hän pärjää, ajattelevat kaikki - hän itsekin. Eläkkeelle jäänyt äidinkielenopettaja on menettänyt melkein jokaisen perheenjäsenensä. Mies on lähtenyt, tytär on kuollut ja tyttären mukana syntymätön lapsenlapsi.

Poika Markus asuu vaimonsa kanssa lähellä, mutta välit eivät ole turhan tiiviit. Miniä Susanna on määrätietoisesti päättänyt, että heille ei tule lasta.

Yksinäisyys, lapsettomuus ja lapsen kuolema ovat vaiettuja asioita, jotka pulpahtelevat pintaan. Tulehtuneita aiheita käsitellessään miniä ja anoppi kohtaavat uudella tavalla, eikä se käy kivuttomasti. Henkilöt jakavat surunsa ja toiveensa niin sydämeen käyvästi, että heidät on tarinan päättyessä haikea hyvästellä.

Muistot näyttää kovia kokeneita naisia, jotka suojautuvat kuorensa taakse mutta joutuvat myöntämään, että niin on mahdoton elää. On pakko uskaltaa kohdata läheisensä ja pakahduttava menneisyys. Romaani on odotettu sukutarina, jossa elämä on kuvattu aidosti ja laveasti, maanläheisellä huumorilla maustettuna. Yhdistelmä tekee Rissasesta valloittavan kertojan.

Tuoteryhmä: Suomalaiset kirjat > Kaunokirjallisuus. Kirjallisuustiede. Kielitiede > Kertomakirjallisuus > Suomenkielinen kertomakirjallisuus


EUR
32,30
Ilmainen toimitus
Sisäänkirjautuminen
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen
Oma tili
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot