TIHEÄ HETKI - VALOKUVAN VUOSIKIRJA

Tiheä hetki - Valokuvan vuosikirja
Tekijä: Petronella Grönroos (toim.); Veikko Halmetoja (toim.); Henna Harri; Marja-Terttu Kivirinta
Kustantaja: Maahenki (2019)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   31,80
    
Kirjailija:
Kustantaja:
Kieli:
Suomi
Sivumäärä:
160 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Julkaisuvuosi:
2019, 15.01.2019 (lisätietoa)
Tuotesarja:
ISBN:
9789523011601

EUR
31,80
Ilmainen toimitus

Tuote ei tilattavissa.
Tiheä hetki - Valokuvan vuosikirjazoom

31.80€ (Alv 10%) 28.91€ (Alv 0%)

Maailmassa on valokuvia enemmän kuin koskaan ennen. Digitaalisuus on mullistanut yhteiskuntia monin tavoin, ja vaikutus näkyy myös valokuvauksessa, kun kuvaaminen on mahdollista käytännössä jokaiselle.
Valokuvataide osana visuaalisen kulttuurin kenttää tekee näkyväksi myös itseään koskevaa muutosta. Valokuvataiteilijoiden liitto ja kustantamo Maahenki halusivat pysäyttää hetken ja tarkastella valokuvan roolia nopeasti muuttuvassa todellisuudessa. Tiheä hetki (Maahenki 2018) on samalla valokuvan vuosikirja ja juhlistaa Valokuvataiteilijoiden liiton 40-vuotisjuhlavuotta ja Valokuvagalleria Hippolyten 30-vuotisjuhlavuotta.
Tiheä hetki koostuu 51 taiteilijan 62 kuvasta sekä esseistä, jotka pohtivat valokuvan tiheää nykyhetkeä eri näkökulmista. Kirjan sisältö on samanaikaisesti yllätyksellinen ja pysäyttävä. Nykyhetki ja historia ovat läsnä samanaikaisesti. Kuvissa on ihmisiä ja universaalia ihmisyyttä, arkea ja ympäristöä. Valokuvat sekä antavat että kantavat merkityksiä, joita ei kiitävässä arjessa aina ehdi huomata. Valokuva antaa tilaisuuden pysähtyä, huomata ja oivaltaa.
Kirjan ovat toimittaneet Petronella Grönroos, Veikko Halmetoja, Henna Harri ja Marja-Terttu Kivirinta. Kirjan esseiden kirjoittajat ovat Saara Hacklin, Marja-Terttu Kivirinta, Mikko Lehtonen ja Sanna Lipponen.
Kirja kuuluu Maahengen Musta taide -sarjaan, joka on keskittynyt valokuvataiteeseen.

Tuoteryhmä: Suomalaiset kirjat > Taiteet. Liikunta > Grafiikka. Valokuvaus > Valokuvaus. Valokuvataide > Valokuvauksen ja valokuvataiteen historia


EUR
31,80
Ilmainen toimitus
Sisäänkirjautuminen
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen
Oma tili
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot