PUISTOLAN VIHREÄT KUNNAAT

Puistolan vihreät kunnaat
Tekijä: Markku Kaskela; Jussi Kaakinen (kuv.)
Kustantaja: Kustannusosakeyhtiö Tammi (2008)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   17,60
    
Kirjailija:
Kustantaja:
Kieli:
Suomi
Sivumäärä:
100 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Painos:
1. p.
Julkaisuvuosi:
2008, 29.07.2008 (lisätietoa)
ISBN:
9789513141400

EUR
17,60
Ilmainen toimitus

Tuote ei tilattavissa.
Puistolan vihreät kunnaatzoom

17.60€ (Alv 10%) 16.00€ (Alv 0%)

Teemu on muuttanut lemmikkieläinkaupasta omaan kotiin, kanikoppiin talon päätyyn. Pian koppiin muuttaa myös Keränen, työmyyrä joka rakastaa koneita ja vekottimia ja korjaa ja purkaa niitä aamusta iltaan. Teemulla puolestaan on vimmattu halu kirjoittaa.

On hehkuva kesä. Sadettaja on pihan kruunu, ja tietää arvonsa. Teemu kirjoittaa sille nipun kirjeitä, mutta yön aikana kirjeet kummallisesti katoavat: Keränen ei ole voinut vastustaa kiusausta vaan on popsinut ne poskeensa.

Pihan valurautainen kurki on kotoisin Lappeenrannasta, satamapuiston suihkulähteestä, ja sai siellä aikoinaan paljonkin ihailijapostia. Teemu ystävystyy kurjen kanssa ja lupaa kirjoittaa sille kirjeen. Kurjen kiistakumppani pihalla on aurinkokello, entinen kitarataiteilija ja eduskunnan puhemies.

Kun Teemu omaksi hämmästyksekseen voittaa paikallislehden runokilpailun, myös pihan siniverinen sadettaja suostuu vihdoinkin puhuttelemaan Teemua.

Markku Kaskelan kirjoittama ja Jussi Kaakisen kuvittama Puistolan vihreät kunnaat on lämmin ja hyväntuulinen tarina kanipoika Teemusta ja hänen kaveristaan Keräsestä sekä pihan muista asukkaista, sadettajasta, kurjesta, aurinkokellosta ja puutarhatontusta.

Tuoteryhmä: Suomalaiset kirjat > Kaunokirjallisuus. Kirjallisuustiede. Kielitiede > Kertomakirjallisuus > Suomenkielinen kertomakirjallisuus


EUR
17,60
Ilmainen toimitus
Sisäänkirjautuminen
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen
Oma tili
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot