TIIKERINLOIKKA TYÖNILOON JA MENESTYKSEEN

TIIKERINLOIKKA TYÖNILOON JA MENESTYKSEEN
Tekijä: MARJA-LIISA MANKA
Kustantaja: Talentum oyj (2008)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   50,70
    
Kirjailija:
Kustantaja:
Kieli:
Suomi
Sivumäärä:
301 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Painos:
2. painos
Julkaisuvuosi:
ISBN:
9789521409776

EUR
50,70
Ilmainen toimitus

Tuote ei tilattavissa.
TIIKERINLOIKKA TYÖNILOON JA MENESTYKSEENzoom

50.70€ (Alv 10%) 46.09€ (Alv 0%)Yrityskirjat

Talentum

Kirjan sisällysluettelo

Alkusanat

Työyhteisön ja työntekijöiden hyvinvointi vaikuttaa suoraan yrityksen tulokseen ja tuottavuuteen. Työyhteisön kehittämiseen ja työntekijöiden viihtyvyyteen kannattaakin panostaa. Miten hyvinvointia voidaan edistää, kun työelämässä vaaditaan uudenlaisia taitoja ja osaamista sekä kykyä sopeutua jatkuviin muutoksiin? Tämä kirja nostaa menestystekijäksi uudistavan oppimisen – tiikerinloikan.
Tiikerinloikka työniloon ja menestykseen perustuu käytännön kokemuksiin, mutta samalla se kokoaa aiheeseen liittyvää teoriaa helppolukuisesti. Kirjan keskeistä antia ovat luvut hyvinvoivasta työyhteisöstä ja hyvinvoivasta ihmisestä sekä Case Toptiimi, aito esimerkki työelämästä.
Esimiehille, henkilöstöammattilaisille ja työyhteisöjen kouluttajille tarkoitettu kirja soveltuu myös opetuskäyttöön. Kaikille omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneille kirja toimii oppaana matkalla työniloon.
Filosofian tohtori Marja-Liisa Manka on työhyvinvoinnin professori Tampereen yliopiston kauppakorkeakoulun tutkimus- ja koulutuskeskus Synergoksessa. Hän myös kouluttaa ja konsultoi organisaatioita henkilöstön kehittämisen ja työhyvinvoinnin alueilla.
Asiasanat: organisaatiot kehittäminen työyhteisöt työtyytyväisyys hyvinvointi työhyvinvointi työelämä tiimityö henkinen-hyvinvointi elämänhallinta itseohjautuvuus työkyky elinikäinen-oppiminen yritykset tuottavuus toimintatutkimus teollisuusyritykset elintarviketeoll
Tuoteryhmä: Suomalaiset kirjat > Tekniikka. Teollisuus. Käsityö. Maa- ja metsätalous kotitalous. Liiketalous. Liikenne > Liiketalous. Markkinointi. Kauppa. Liikenne > Liiketalouden hallinto


EUR
50,70
Ilmainen toimitus
Sisäänkirjautuminen
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen
Oma tili
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot