RAAKALEIPURIN PARHAAT KAKUT

Raakaleipurin parhaat kakut
Tekijä: Maria Lönnqvist
Kustantaja: Kustannusosakeyhtiö Nemo (2014)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   19,70
    
Arvostelut:
Kirjailija:
Kustantaja:
Kieli:
Suomi
Sivumäärä:
120 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Julkaisuvuosi:
2014, 15.07.2014 (lisätietoa)
ISBN:
9789522402561

EUR
19,70
Ilmainen toimitus

Tuote ei tilattavissa.
Raakaleipurin parhaat kakutzoom

19.70€ (Alv 10%) 17.91€ (Alv 0%)

Täyteläinen suklaakakku, kuohkea marjajuustokakku, suussa sulava täytekakku... Nämä syntisiltä kuulostavat herkut valmistuvat puhtaista ja ravitsevista aineksista ilman sokeria, vehnää, munia ja voita. Raakaleipurin leivonnaisissa ei tingitä mausta tai ulkonäöstä. Jokainen kirjan jälkiruoka sopii tavallisen herkkusuun lisäksi sellaisenaan myös keliaakikoille, maitoallergikoille, diabeetikoille ja vegaaneille.

Kirjan selkeillä ohjeilla kouliintumatonkin kotileipuri loihtii ihania kakkuja, piirakoita, leivoksia ja jäätelöitä, jotka vievät kielen mennessään. Tortut tekeytyvät uunin sijaan pakastimessa, samettinen kuorrute vispataan kerman sijaan cashewpähkinöistä ja makeutus tulee sokerin sijaan hunajasta.

Taikinat ovat yksinkertaisia, eikä niissä tarvitse miettiä kohottamista, laskea paistoaikoja ja pelätä lässähtäneitä tai kärähtäneitä tuotoksia. Resepteissä käytetyt kuiva- ja tuoreainekset ovat helposti saatavilla hyvistä ruokakaupoista, ja niissä suositaan kotimaisuutta.

20-vuotias Maria Lönnqvist on yrittäjä, joka avasi vastikään Senaatintorin kupeeseen raakaruokakahvilan Hymy Raw Food Cafe. Hän pitää myös loppuunmyytyjä raakajälkiruokakursseja ympäri Suomea, valmistaa raakakakkuja erilaisiin tilaisuuksiin ja on kevään aikana vieraana Koko Suomi leipoo -ohjelmassa. Maria on innostunut raakaruoasta sen terveellisyyden ja herkullisuuden vuoksi.


Asiasanat: raakaravinto leipominen kakut leivonnaiset
Tuoteryhmä: Suomalaiset kirjat > Tekniikka. Teollisuus. Käsityö. Maa- ja metsätalous kotitalous. Liiketalous. Liikenne > Kotitalous. Laitostalous > Ruoanvalmistus. Ruokakulttuuri


EUR
19,70
Ilmainen toimitus
Sisäänkirjautuminen
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen
Oma tili
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot