Lukulamppu
Email tai asnro: Salasana:
tai rekisteröidy

 
Yleiskirjallisuus
Kotimainen kauno
Käännetty kaunokirjallisuus
Runous
Sarjakuvat ja kuvakirjat
Mietelauseet

Hyvinvointi
Ihmissuhteet
Elämäntaito
Kauneus ja terveys
Psykologia
Lapset, vauvat, raskaus
Voimistelu

Vapaa-aika
Ruoka, juoma ja laihdutus
Sisustus
Käsityöt
Talo ja piha
Puutarha ja kasvit
Valokuvaus
Eläimet
Musiikki
Urheilu ja ulkoilu
Metsästys ja kalastus
Matkustus ja kartat

Tietokirjat
Yleistieto
Kalenterit
Anatomiset mallit ja kaaviot
Tietotekniikka
Autot ja moottoripyörät
Yritykset ja talous
Yhteiskunta
Oikeustiede
Taide ja arkkitehtuuri
Käsityötaide
Historia
Henkilö ja sukuhistoria




 

RAAKALEIPURIN PARHAAT KAKUT

Raakaleipurin parhaat kakutRAAKALEIPURIN PARHAAT KAKUT
Tekijä: Maria Lönnqvist
Kustantaja: Kustannusosakeyhtiö Nemo (2014)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   19,70
    
Arvostelut (5):
Kirjailija: Maria Lönnqvist
Kustantaja: Kustannusosakeyhtiö Nemo
Kieli: Suomi
Sivumäärä: 120
Asu: Kovakantinen kirja
Julkaisuvuosi: 2014, 15.07.2014 (lisätietoa)

Tämän tuotteen osoite
EUR
19,70
Raakaleipurin parhaat kakut
Suurenna viemällä hiiri kuvan päälle
zoom


Saatavuusarvio: Tuote ei tilattavissa.
ISBN-13: 9789522402561, ISBN-10: 9522402567
Hinta: 19.70 € (Alv 10%, 17.91€ Alv 0%), ilmainen toimitus.


Täyteläinen suklaakakku, kuohkea marjajuustokakku, suussa sulava täytekakku... Nämä syntisiltä kuulostavat herkut valmistuvat puhtaista ja ravitsevista aineksista ilman sokeria, vehnää, munia ja voita. Raakaleipurin leivonnaisissa ei tingitä mausta tai ulkonäöstä. Jokainen kirjan jälkiruoka sopii tavallisen herkkusuun lisäksi sellaisenaan myös keliaakikoille, maitoallergikoille, diabeetikoille ja vegaaneille.

Kirjan selkeillä ohjeilla kouliintumatonkin kotileipuri loihtii ihania kakkuja, piirakoita, leivoksia ja jäätelöitä, jotka vievät kielen mennessään. Tortut tekeytyvät uunin sijaan pakastimessa, samettinen kuorrute vispataan kerman sijaan cashewpähkinöistä ja makeutus tulee sokerin sijaan hunajasta.

Taikinat ovat yksinkertaisia, eikä niissä tarvitse miettiä kohottamista, laskea paistoaikoja ja pelätä lässähtäneitä tai kärähtäneitä tuotoksia. Resepteissä käytetyt kuiva- ja tuoreainekset ovat helposti saatavilla hyvistä ruokakaupoista, ja niissä suositaan kotimaisuutta.

20-vuotias Maria Lönnqvist on yrittäjä, joka avasi vastikään Senaatintorin kupeeseen raakaruokakahvilan Hymy Raw Food Cafe. Hän pitää myös loppuunmyytyjä raakajälkiruokakursseja ympäri Suomea, valmistaa raakakakkuja erilaisiin tilaisuuksiin ja on kevään aikana vieraana Koko Suomi leipoo -ohjelmassa. Maria on innostunut raakaruoasta sen terveellisyyden ja herkullisuuden vuoksi.


Asiasanat: raakaravinto leipominen kakut leivonnaiset
Tuoteryhmä: Suomalaiset kirjat > Tekniikka. Teollisuus. Käsityö. Maa- ja metsätalous kotitalous. Liiketalous. Liikenne > Kotitalous. Laitostalous > Ruoanvalmistus. Ruokakulttuuri


EUR
19,70
Sisäänkirjautuminen
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen
Oma tili
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot