100 UUTTA JA HYÖDYLLISTÄ IDEAA PUUTARHAAN

100 uutta ja hyödyllistä ideaa puutarhaan
Tekijä: Malena Skote
Kustantaja: Minerva Kustannus Oy (2015)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   26,70
    
Arvostelut:
Kirjailija:
Kustantaja:
Kieli:
Suomi
Sivumäärä:
151 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Julkaisuvuosi:
ISBN:
9789523121164

EUR
26,70
Ilmainen toimitus

Tuote ei tilattavissa.
100 uutta ja hyödyllistä ideaa puutarhaanzoom

26.70€ (Alv 10%) 24.27€ (Alv 0%)

Tässä innostavassa opaskirjassa on ohjeet yli 100 projektiin sekä paljon erilaisia inspiroivia vinkkejä, joita voi omassa puutarhassaan toteuttaa aikaisesta keväästä myöhäissyksyyn.

Vuosi puutarhassa on täynnä luomisen iloa. Linnunpönttö, kiipeilyteline, viljelylaatikko, perhosbaari - kaiken tämän ja paljon muuta voi tehdä hyvin yksinkertaisista aineksista. Ja mikä parasta: puutarhaan voi vähällä vaivalla luoda uutta ilmettä käyttämällä sitä, mitä on tarjolla jo valmiiksi: risuja, puunoksia, sammalta, vanhoja puita ja kantoja - sekä vanhoja talousesineitä ja käytöstä poistettuja tarvekaluja.

Itse tehdyt, uniikit yksityiskohdat tekevät pihapiiristä persoonallisen. Monet ideoista kannattaa toteuttaa siksikin, että ne saavat myös esim. linnut ja pölyttäjähyönteiset viihtymään puutarhassa.

Tuoteryhmä: Suomalaiset kirjat > Tekniikka. Teollisuus. Käsityö. Maa- ja metsätalous kotitalous. Liiketalous. Liikenne > Maa- ja metsätalous. Elintarviketeollisuus. Biotekniikka > Maanviljely. Puutarhanhoito. Hyötykasvit


EUR
26,70
Ilmainen toimitus
Sisäänkirjautuminen
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen
Oma tili
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot