LUKSUSMUIJA MATKUSTAA

Luksusmuija matkustaa
Tekijä: Katri Manninen; Sanna Stellan
Kustantaja: WSOY (2007)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   19,60
    
Kirjailija:
Kustantaja:
Kieli:
Suomi
Sivumäärä:
150 sivua
Asu:
Pehmeäkantinen kirja
Painos:
1. p.
Julkaisuvuosi:
2007, 01.06.2007 (lisätietoa)
Tuotesarja:
ISBN:
9789510327920

EUR
19,60
Ilmainen toimitus

Tuote ei tilattavissa.
Luksusmuija matkustaazoom

19.60€ (Alv 10%) 17.82€ (Alv 0%)

Esittelyteksti

Reissaa kuin Luksusmuija! Ole avoin, utelias, rohkea ja opi vinkit, jotka auttavat tekemään jokaisesta matkasta unohtumattoman seikkailun.


Takakansi

Oliko viimeisin matkasi luokkaretki yhdeksännellä luokalla? Jätätkö lähtemättä reissuun siksi, ettei sinulla ole sopivaa matkaseuraa? Etkö uskaltaudu ulkomaille, koska pelkäät joutuvasi terroristien kynsiin?

Vapauta sisäinen Luksusmuijasi, niin voit nähdä muutakin kuin kotisi kukkatapetit!

Tämä opas kannustaa sinua luksusmuijamaiseen avoimuuteen, uteliaisuuteen ja rohkeuteen joka kerta kun olet matkalla.

Oppaasta löytyy konkreettisia vinkkejä, jotka auttavat tekemään jokaisesta reissusta unohtumattoman seikkailun. Kirjassa käydään läpi myös kulttuurikolarit, lomaromanssit ja kotiinpaluukriisit.

”Kaikki on mahdollista, niin kotinurkilla kuin kaukomaillakin.”
– Luksusmuija


Ennakkotieto

Luksusmuija-sarjan kolmannessa osassa lähdetään reissuun. Opas kertoo, miten Luksusmuijat matkustavat, olivatpa he sitten ajamassa kotoa kesämökille, kiertämässä reppu selässä Aasiassa, pakettimatkalla Kanariansaarilla tai hemmottelemassa itseään Karibianmeren-risteilyllä.

Kirja kannustaa luksusmuijamaiseen avoimuuteen, uteliaisuuteen ja rohkeuteen joka kerta kun olet matkalla. Siitä löytyy konkreettisia vinkkejä, jotka auttavat tekemään jokaisesta reissusta unohtumattoman seikkailun. Kirjassa käydään läpi myös kulttuurikolarit, lomaromanssit ja kotiinpaluukriisit.

Faktaa ja filosofiaa mehustavat muiden Luksusmuijien mielenkiintoisimmat matkamuistelut sekä luksusmuija-asennetta mittaavat testit ja hyödylliset muistilistat. Luksusmuijalle kaikki on mahdollista, niin kotinurkilla kuin kaukomaillakin.

Kirjan kirjoittajat ovat intohimoisia reissaajia, jotka ovat matkustaneet kaikilla mantereilla etelänapaa lukuun ottamatta ja asuneet ulkomailla pitkiäkin pätkiä.

Asiasanat: matkailu naiset matkaoppaat huumori
Tuoteryhmä: Suomalaiset kirjat > Kaunokirjallisuus. Kirjallisuustiede. Kielitiede > Kertomakirjallisuus > Suomenkielinen kertomakirjallisuus


EUR
19,60
Ilmainen toimitus
Sisäänkirjautuminen
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen
Oma tili
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot