EROTTAJA

Erottaja
Tekijä: Karo Hämäläinen
Kustantaja: WSOY (2012)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   13,80
    
Kirjailija:
Kustantaja:
Kieli:
Suomi
Sivumäärä:
462 sivua
Asu:
Pehmeäkantinen kirja
Painos:
4. uusi p.
Julkaisuvuosi:
2012, 10.07.2012 (lisätietoa)
Tuotesarja:
ISBN:
9789510393857

EUR
13,80
Ilmainen toimitus

Tuote ei tilattavissa.
Erottajazoom

13.80€ (Alv 10%) 12.55€ (Alv 0%)

Ja suurin niistä on raha

Savonia-palkintoehdokas! Vuosisadan pankkikriisiä ja sen jälkeistä rappion maisemaa tutkiva todenkarvas ja kärpännotkea finanssitrilleri. Mitä jää lopulta viivan alle?

Lokakuu 2008. Vuosisadan finanssikriisi mylvii valtoimenaan. Raha etsii turvaa, pakkomyynnit vavisuttavat uhmakkaita markkinoita, elämäntyöt teurastetaan sekunneissa. Erottaja Altiuksen, Suomen legendaarisimman sijoitusrahaston, salkunhoitaja Rainer Olavi Oraspää taistelee häneen luottaneiden sijoittajien puolesta - omaa etuaan unohtamatta.

Kun uusi omistaja panee Oraspään ja hänen kahden kumppaninsa 1990-luvulla perustaman Erottaja-varainhoitotalon myyntiin, perustajatroikka päättää ostaa kalliilla Ruotsiin myydyn firman takaisin halvalla. Samaan aikaan yhtiön controller katoaa ja menestysrahaston salkusta paljastuu hengenvaarallinen ilmakupla.

Pääomamarkkinoiden dominopeli kiihtyy verilöylyksi. Samalla vanhojen lojaliteettien noteeraus putoaa alle nimellisarvon. Mitä jää lopulta viivan alle?

Rappion maisemaa tutkiva Erottaja on todenkarvas ja kärpännotkea finanssitrilleri, 2000-luvun pörssituhon turhuuksien rovio. Arvopaperi-lehden toimituspäällikkönä työskentelevä Karo Hämäläinen tuntee finanssiviidakon vaarat läpikotaisin.

Sari Aho, Ruumiin Kulttuuri


Hämäläinen on taitavaksi ja monipuoliseksi tiedetty sanan käyttäjä. Uusin kirja on finanssitrilleri, eli Arvopaperi-lehden toimituspäällikkö kirjoittaa maailmasta, jonka hän tuntee.

   ( ) Tälle kannattaisi tehdä jatkoa, ei pelkästään sen takia, että jotain jää henkilöiden osalta auki, vaan siksi, että Hämäläisellä on vielä varmasti paljon enemmän sanottavaa kuin monella entisellä poliisilla dekkaristina.

Mikko Kontti, Länsi-Savo ja Itä-SavoTuoteryhmä: Suomalaiset kirjat > Kaunokirjallisuus. Kirjallisuustiede. Kielitiede > Kertomakirjallisuus > Suomenkielinen kertomakirjallisuus


EUR
13,80
Ilmainen toimitus
Sisäänkirjautuminen
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen
Oma tili
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot