ANTONELLA

Antonella
Tekijä: Jukka Pakkanen
Kustantaja: Like Kustannus Oy (2014)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   24,50
    
Kirjailija:
Kustantaja:
Kieli:
Suomi
Sivumäärä:
140 sivua
Asu:
Pehmeäkantinen kirja
Julkaisuvuosi:
2014, 15.09.2014 (lisätietoa)
ISBN:
9789520110925

EUR
24,50
Ilmainen toimitus

Tuote ei tilattavissa.
Antonellazoom

24.50€ (Alv 10%) 22.27€ (Alv 0%)

Eletään 50-lukua Lauttasaaressa, Helsingissä. Vastapäiseen puutaloon muuttaa tumma nainen, italialainen iskelmälaulaja Antonella. Nuori poika Johan näkee hänet iltaisin ikkunastaan. Monet muutkin ovat kiinnostuneita salaperäisestä kaunottaresta. Talvella kivitalon lumiselta rapulta löytyy miehen pää. Samoihin aikoihin Johan saa tietää, että hänen oma isänsä on nähty Antonellan seurassa. Uskollisuus ja petos alkavat kietoutua yhteen vyyhdeksi, joka alkaa selvitä vasta vuosikymmenien päästä.

"Isä, sinusta tulee vanha mies ja Antonella unohtaa sinut. Hän muistaa vain minut. Kun olet kuolemassa, katseessasi käy surumielinen hymy, niin kuin olisit juuri tajunnut että minä tiedän salaisuutesi."

Jukka Pakkanen (s. 1942) on helsinkiläissyntyinen kirjailija. Hänen eurooppalaishenkiset romaaninsa ja novellinsa ovat tunnelmaltaan vangitsevia ja ilmaisultaan runollisen riisuttuja. Antonella on Pakkasen kahdeskymmenesviides kaunokirjallinen teos.

Tuoteryhmä: Suomalaiset kirjat > Kaunokirjallisuus. Kirjallisuustiede. Kielitiede > Kertomakirjallisuus > Suomenkielinen kertomakirjallisuus


EUR
24,50
Ilmainen toimitus
Sisäänkirjautuminen
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen
Oma tili
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot