SANKARIKAUPUNKI PIETARI

Sankarikaupunki Pietari
Tekijä: Arvo Tuominen
Kustantaja: Reuna Kustantamo ja kirjakauppa Oy (2018)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   29,80
    
Kirjailija:
Kustantaja:
Kieli:
Suomi
Sivumäärä:
200 sivua
Asu:
Pehmeäkantinen kirja
Julkaisuvuosi:
ISBN:
9789527221372

EUR
29,80
Ilmainen toimitus

Tuote ei tilattavissa.
Sankarikaupunki Pietarizoom

29.80€ (Alv 10%) 27.09€ (Alv 0%)

Pietarin taloja ja asukkaita Arvo Tuomisen ironisella otteella

Pietari vetää matkailijoita ympäri maapallon, sillä se on ääripäiden kaupunki. Unelmien ja painajaisten metropoli. Uljaan arkkitehtuurin ja legendaarisen kauneuden lisäksi se on vallankumousten, vainojen, sodan ja piirityksen, rikkauden ja köyhyyden kaupunki.

Arvo Tuominen porautuu kiehtovassa kirjassaan pohjoisen kulttuuripääkaupungin sieluun ironisella otteella, joka ei jätä ketään kylmäksi – kuten ei Pietarikaan. Hän kertoo kaupungin historian yhden talon kautta, esittelee halvan hutikan kuppiloita, analysoi Pietarin ja Moskovan katkeraa suhdetta. Kaikki kirjan tarinat on kuvitettu.

Kirja on jäsennelty kompaktisti tapahtumien, talojen, katujen ja ihmisten ympärille. Näin kirjoittaja antaa tapahtumille vaihtelevia näkökulmia ja kuljettaa lukijaa kaupungin läpi ikään kuin elokuvan päähenkilöä.

Arvo Tuominen on tullut rajan molemmin puolin tunnetuksi Suomen ja Venäjän yhteistä historiaa käsittelevistä dokumenttielokuvista. Nykyisin hän toimii asiantuntijaoppaana Karjalankannaksella, Pietarissa ja Laatokan maisemissa. Keväällä 2017 ilmestyi hänen kirjansa Kannaksen kaleidoskooppi.

Tuoteryhmä: Suomalaiset kirjat > Maantiede. Matkat. Kansatiede > Itä-eurooppa > Venäjä. Ukraina. Valko-venäjä. Moldova > Pietari


EUR
29,80
Ilmainen toimitus
Sisäänkirjautuminen
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen
Oma tili
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot