EROON TUNNESYÖMISESTÄ

Eroon tunnesyömisestä
Tekijä: Lisbeth Stahre; Veronika Ryd
Kustantaja: Basam Books Oy (2015)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   24,70
    
Kirjailija:
Kustantaja:
Kieli:
Suomi
Sivumäärä:
250 sivua
Asu:
Pehmeäkantinen kirja
Julkaisuvuosi:
2015, 03.11.2014 (lisätietoa)
Tuotesarja:
ISBN:
9789522603326

EUR
24,70
Ilmainen toimitus

Tuote ei tilattavissa.
Eroon tunnesyömisestäzoom

24.70€ (Alv 10%) 22.45€ (Alv 0%)

Oletko yksi niistä naisista, jotka laittavat aina jotain hyvää suuhunsa, kun ovat stressaantuneita, onnettomia, pettynyneitä tai vihaisia? Oletko myös yksi naisista, jotka ovat niin herkkiä toisten tarpeille, että ohittavat liian usein omat tarpeensa? Jopa niin usein ettet välttämättä ole itse edes tietoinen tarpeistasi ja siitä, mitä haluat elämältäsi? Ystävällisyydestäsi ja kiltteydestäsi on saattanut tulla ansa, josta sinun täytyy kiskoa itsesi pois. Olet tarttunut oikeaan kirjaan!

Tämä kirja osoittaa, miten stressi, suuret vaatimukset ja itsekritiikki vaikuttavat herkkujen ja makeanhimoon. Se myös kertoo, kuinka hyvä itsetunto ja itsetuntemus voivat auttaa sinua murtamaan ruokailutottumuksiasi, pääsemään eroon tunnesyömisestä ja tekemään sinut tyytyväisemmäksi naisena. Saat työkaluja naisten näkymättömyyden käsittelyyn työmarkkinoilla ja yhteiskunnassa, sekä opit hyväksymään sen osan kehossasi, joka aiheuttaa sinulle huonoa itsetuntoa.

Kirjan sisällön on tieteellisissä tutkimuksissa osoitettu vähentävän tunnesyömistä, stressiä ja edesauttavan pysyvää laihtumista. Tulet siis saamaan paitsi työkaluja tunnesyömisen käsittelyyn, myös kestävään painonpudotukseen!

Lisbeth Stahre on sosionomi ja tutkija, Veronika Ryd käyttäytymistutkija ja mindfulness-ohjaaja.

Tuoteryhmä: Suomalaiset kirjat > Filosofia. Psykologia. Rajatieto > Etiikka. Elämänfilosofia. Estetiikka > Elämänfilosofia. Elämäntaito


EUR
24,70
Ilmainen toimitus
Sisäänkirjautuminen
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen
Oma tili
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot