ELÄMÄNLANKA

Elämänlanka
Tekijä: Victoria Hislop
Kustantaja: Bazar (2014)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   32,00
    
Arvostelut:
Kirjailija:
Kustantaja:
Kieli:
Suomi
Sivumäärä:
442 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Julkaisuvuosi:
2014, 15.02.2014 (lisätietoa)
ISBN:
9789522790507

EUR
32,00
Ilmainen toimitus

Tuote ei tilattavissa.
Elämänlankazoom

32.00€ (Alv 10%) 29.09€ (Alv 0%)

Luitko Hislopin iki-ihanan Saaren? Nyt pääset nauttimaan hänen uudesta kirjastaan!

Dimitri Komninos syntyy samana iltana kuin Thessalonikin suurpalo alkaa. On vuosi 1917, ja rikas ja monikulttuurinen kaupunki, jossa kristityt, juutalaiset ja muslimit ovat vuosisatoja eläneet rinta rinnan, taistelee katastrofia vastaan.

Viisi vuotta myöhemmin, Turkin armeijan edetessä länteen läpi Vähän-Aasian, nuori Katerina Sarafoglou saa oman tulikasteensa Smyrnassa ja kadottaa äitinsä ja sisarensa pakolaisvirrassa. Rantauduttuaan Thessalonikiin Katerina on tuntemattomien hyväntahtoisuuden varassa.

Seuraavan kahdeksankymmenen vuoden ajan Dimitrin ja Katerinan elämät punoutuvat toisiinsa, kuten ne punoutuvat huumaavan Thessalonikin vaiheisiin: etnisten ryhmien vainoon, natsimiehitykseen, sisällissotaan, luonnonmullistuksiin ja talouden romahdukseen.

Lähes vuosisataa myöhemmin amerikankreikkalainen nuori mies kuulee isovanhempiensa uskomattoman tarinan ensimmäistä kertaa ja ymmärtää, että myös hänen on tehtävä valinta. Vuosikymmenien ajan Dimitri ja Katerina ovat varjelleet aarretta, jonka jättivät jälkeensä ne ystävät, jotka pakotettiin lähtemään. Pitäisikö hänen jäädä ja vaalia isovanhempiensa perintöä?

Elämänlanka kertoo unohtumattoman tarinan rakkaudesta ja ystävyydestä sekä valinnoista, joita jokaisen täytyy tehdä, kun elämältä putoaa pohja. Se on Victoria Hislopin kolmas romaani, ja toinen suomennettu teos.

PS. Saari on saatavan pokkarina.


Tuoteryhmä: Suomalaiset kirjat > Kaunokirjallisuus. Kirjallisuustiede. Kielitiede > Kertomakirjallisuus > Suomenkielinen kertomakirjallisuus


EUR
32,00
Ilmainen toimitus
Sisäänkirjautuminen
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen
Oma tili
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot