UKKOHERRAN ULKOMUOTO : METSÄHEIKIN MUISTELOITA

Ukkoherran ulkomuoto : Metsäheikin muisteloita
Tekijä: Heikki Peuraniemi
Kustantaja: Myllylahti Oy (2014)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   27,50
    
Kirjailija:
Kustantaja:
Kieli:
Suomi
Sivumäärä:
250 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Painos:
1. p.
Julkaisuvuosi:
ISBN:
9789522024978

EUR
27,50
Ilmainen toimitus

Tuote ei tilattavissa.
Ukkoherran ulkomuoto : Metsäheikin muisteloitazoom

27.50€ (Alv 10%) 25.00€ (Alv 0%)

Metsäheikin viidennessä teoksessa kuljetaan kirjoittajan oma tie metsäherraksi, polvenkorkuisesta pikkupojasta metsäalan ammattilaiseksi. Kirja on kunnianosoitus niille nälän opettamille miehille, jotka muutaman viikon kiertokoulun pohjalta ovat nousseet pyörittämään savottoja Suomen saloilla.Lukija pääsee mukaan savotalle ja muuten vain metsäreissuille. Samalla selvitellään, mikä oli metsäherran olemus ja mitä hirmuja olivat ukkoherrat. Sekä todetaan, että kämppäromantiikan kanssa oli lopultakin vähän niin ja näin. Savotan isossa kämpässä kukki huumori, mutta siellä saattoi aavistella monenlaisia ihmiskohtaloita, koskettaviakin.Metsäheikin omaperäinen huumori ja vekkulimainen sanankäyttö tekevät kirjasta herkullisen lukukokemuksen."Kirja on hyvää luettavaa metsäalalle aikoville nuorille, pojille ja tytöille Myös alalla jo opiskelevien on hyvä kurkistaa menneitten miesten savottaan, aivan kuten metsissä puurtavien ammattilaistenkin. Minulla on yty, että kirjan monen karheat ihmiset, ja savottaelämään liittyvät koskettavatkin asiat kiinnostavat metsäläisten lisäksi myös muita ihmisiä", toteaa Metsäheikki.

Kirja on Heikki Peuraniemen viides teos. Aiempia on myyty 17.000 kirjaa. Peuraniemen käyttämä nimimerkki Metsäheikki on tullut lukijoille tutuksi myös lehdissä julkaistuista yli tuhannesta pakinasta ja sadoista asia-artikkeleista.
Asiasanat: muistelmat metsäteknikot
Tuoteryhmä: Suomalaiset kirjat > Kaunokirjallisuus. Kirjallisuustiede. Kielitiede > Kertomakirjallisuus > Suomenkielinen kertomakirjallisuus


EUR
27,50
Ilmainen toimitus
Sisäänkirjautuminen
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen
Oma tili
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot