YHÄ SININEN TAIVAS

Yhä sininen taivas
Tekijä: Veronica Rossi
Kustantaja: WSOY (2014)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   25,30
    
Kirjailija:
Kustantaja:
Kieli:
Suomi
Sivumäärä:
368 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Painos:
1. p.
Julkaisuvuosi:
2014, 22.05.2014 (lisätietoa)
Tuotesarja:
ISBN:
9789510404065

EUR
25,30
Ilmainen toimitus

Tuote ei tilattavissa.
Yhä sininen taivaszoom

25.30€ (Alv 10%) 23.00€ (Alv 0%)

Tunnelma eetteritaivaan alla tihentyy!

Panosten kovetessa Perry ja Aria päätyvät riskialttiiseen ratkaisuun. Dystopiatrilogian päätösosa käynnistää kuumeisen kilpajuoksun kohti merentakaista turvapaikkaa. Perryä tuleva mittelö ei pelota, mutta heimon uusille tulokkaille ulkomaailma on arvaamattomia vaaroja täynnä. Ja onko eetterimuurien murtaminen edes mahdollista ilman kaapatun Cinderin poikkeuksellisia kykyjä?

Perry ja Aria kokoavat voimansa mahdottomalta tuntuvaan pelastustehtävään: löytävätkö he ystävänsä ja onko myyttinen paratiisi sittenkin pelkkää legendaa?Bestsellerlistoja tykittäneen sarjan aikaisemmat osat Paljaan taivaan alla ja Halki ikiyön valloittivat genren ystävät ikää ja kansallisuutta katsomatta. Taidokas sarja on lunastanut paikkansa myös verkkolukupiireissä ja kirjastojen lainavinkkien suosikkina.

Rio de Janeirossa syntynyt Veronica Rossi asuu perheineen Pohjois-Kaliforniassa. Kirjailija ei ole ikinä kohdannut koiraa, jota ei rakastaisi, ja hänen nykyisen läppärinsä nimi on Romeo, edellinen oli Leo.Tuoteryhmä: Suomalaiset kirjat > Kaunokirjallisuus. Kirjallisuustiede. Kielitiede > Kertomakirjallisuus > Englanninkielinen kertomakirjallisuus


EUR
25,30
Ilmainen toimitus
Sisäänkirjautuminen
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen
Oma tili
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot