KANARIAN SÄPINÄT

Kanarian säpinät
Tekijä: Laura Suomela
Kustantaja: WSOY (2014)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   23,10
    
Kirjailija:
Kustantaja:
Kieli:
Suomi
Sivumäärä:
108 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Painos:
2. p.
Julkaisuvuosi:
2014, 07.01.2014 (lisätietoa)
Tuotesarja:
ISBN:
9789510399026

EUR
23,10
Ilmainen toimitus

Tuote ei tilattavissa.
Kanarian säpinätzoom

23.10€ (Alv 10%) 21.00€ (Alv 0%)

Sähläystä ja seikkailuja – Juho ja Isto vauhdissa!

Juhon ja Iston loma Kanarialla saa uuden käänteen, kun Iston läppäri katoaa. Jutun loppusäpinöissä poikien nokkeluudelle on totisesti käyttöä!

Juho pääsee parhaan kaverinsa Iston ja tämän perheen kanssa hiihtolomaviikoksi Kanarialle - ensimmäiselle pidemmälle ulkomaanmatkalleen. Hiekkarannat ja sininen meri tekevät vaikutuksen, eikä Iston seurassa pääse minnekään ilman kunnon nauruja ja sähläystä. Pojat kuvaavat lomasta vauhdikasta elokuvaa, joka tallennetaan Iston läppärille. Mutta sitten se katoaa! Kun pojat alkavat ratkoa asiaa, tapahtumien tahti kiihtyy ja luvassa on melkoinen paljastus. Kirjan humoristinen värikuvitus on Markus Pyörälän käsialaa.

Letkeä Kanarian säpinät on Laura Suomelan toinen varhaisnuorille suunnattu kirja. Hänen esikoisteoksensa Lokkisaaren säpinät (2012) oli Lasten Lukuvarkaus -ehdokkaana.

Markus Pyörälä on Helsingissä asuva kuvittaja ja graafikko. Hänen suunnittelemansa kirja on voittanut kahtena viime vuonna peräkkäin Vuoden kaunein kirja -palkinnon.Tuoteryhmä: Suomalaiset kirjat > Kaunokirjallisuus. Kirjallisuustiede. Kielitiede > Kertomakirjallisuus > Suomenkielinen kertomakirjallisuus


EUR
23,10
Ilmainen toimitus
Sisäänkirjautuminen
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen
Oma tili
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot