KOTI + TAIDE

Koti + taide
Tekijä: Anne Mäkelä; Janne Laine; Pia Feinik
Kustantaja: Kustannusosakeyhtiö Tammi (2014)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   31,70
    
Kirjailija:
Kustantaja:
Kieli:
Suomi
Sivumäärä:
192 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Painos:
2. p.
Julkaisuvuosi:
2014, 01.09.2014 (lisätietoa)
ISBN:
9789513179359

EUR
31,70
Ilmainen toimitus

Tuote ei tilattavissa.
Koti + taidezoom

31.70€ (Alv 10%) 28.82€ (Alv 0%)

Taide tekee kodin viihtyisäksi.

Taiteella sisustat tilassa kuin tilassa eikä siihen vaadita paksua kukkaroa tai taiteen tuntemusta. Koti + taide opastaa taiteen hankinnassa ja teosten sijoittelussa.

Kirjasta saat taidekipinän ja hyödyllisiä neuvoja muun muassa taideteosten hankintaan, perintöteosten ja uusien taidehankintojen yhdistämiseen, erilaisten ripustuskokonaisuuksien luomiseen sekä kehysten valintaan. Koti + taide sopii niin aloittelevien kuin kokeneiden taiteen harrastajien ja kodin sisustajien käyttöön. Runsas kuvamateriaali avaa ovia taidekoteihin city-yksiöstä maalaisidylliin ja nuoren ensiasunnosta seniorikotiin ja esittää havainnollisesti, miten taide tekee kodista ainutlaatuisen.

Pia Feinik, Anne Mäkelä ja Janne Laine ovat kuvataiteilijoita, jotka ovat taiteilijantyönsä ohella tehneet jo vuosia ripustussuunnitelmia ja rohkaisseet asiakkaitaan hankkimaan taidetta.


Nokialainen Pia Feinik on kulttuurialan moniosaaja. Taiteilijan ja taideopettajan tehtävien lisäksi hän tekee myös yhteiskuntatieteellisesti orientoitunutta kulttuurintutkimusta, luennoi ja kouluttaa. Hän on pitänyt useita yksityisnäyttelyitä ja hänen teoksiaan löytyykin monista suomalaisista ja ulkomaisista yksityiskodeista ja kokoelmista.

Anne Mäkelä on tamperelainen kuvataiteilija ja taidegraafikko ja taiteen sekatyöläinen, jolla on aina monta rautaa tulessa. Hän on hankkinut luovien alojen ammattitutkinnon sekä tuotekehittäjän erikoisammattitutkinnon tukemaan taiteilijuutta yrittämisen muotona.

Janne Laine on tamperelainen kuvataiteilija, joka on oman työnsä ohella toiminut yli 20 vuotta taidevedostajana Suomen eturivin taiteilijoille. Hän on saanut useita kansainvälisiä taidepalkintoja ja hänen teoksiaan löytyy monen merkittävän museon ja säätiön taidekokoelmista. Laine juhlistaa 20-vuotista taiteilijanuraansa pitämällä retrospektiivisen yksityisnäyttelyn Tampereen taidemuseossa tammikuussa 2015.
Asiasanat: taideteokset kuvataide taide asetelmat sisustus tilat
Tuoteryhmä: Suomalaiset kirjat > Tekniikka. Teollisuus. Käsityö. Maa- ja metsätalous kotitalous. Liiketalous. Liikenne > Kotitalous. Laitostalous > Sisustusoppaat


EUR
31,70
Ilmainen toimitus
Sisäänkirjautuminen
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen
Oma tili
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot