SAUNAKEITTOKIRJA

Saunakeittokirja
Tekijä: Katariina Vuori; Janne Pekkala; Vesa Ranta (valok.)
Kustantaja: Tammi (2014)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   33,20
    
Arvostelut:
Kirjailija:
Kustantaja:
Kieli:
Suomi
Sivumäärä:
192 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Painos:
2. p.
Julkaisuvuosi:
2014, 07.05.2014 (lisätietoa)
ISBN:
9789513175658

EUR
33,20
Ilmainen toimitus

Tuote ei tilattavissa.
Saunakeittokirjazoom

33.20€ (Alv 10%) 30.18€ (Alv 0%)

Saunassa on aina tehty ruokaa - ja nyt siellä tehdään uutta ruokaa!

Tunnelmallinen keittokirja istuttaa modernit maut ja saunakulttuurin samoihin löylyihin. Kiukaan lämmössä syntyy hirvijuurespataa, täytettyä siikaa, suolasieni-limppupiirakkaa, jopa keikauskakkua.

Löylyjen lomassa piirtyy kuva tämän hetken suomalaisesta saunakulttuurista. Kaikki kirjan ruoat valmistetaan saunassa: kiukaalla, pesässä, kauhassa tai kuumavesipadassa. Saunan hyödyntäminen ruoan valmistuksessa on vanhaa kansanperinnettä. On aika ottaa perinne uuteen käyttöön tämän päivän mauilla! Näitä reseptejä ei netistä löydy!

Katariina Vuori (Oulu, 1971) on kirjailija-toimittaja ja pitkän linjan kiuaskokkaaja. Vuori on opiskellut fysioterapiaa, arkeologiaa, kulttuuriantropologiaa, tulevaisuuden tutkimusta ja PR-viestintää, lisäksi etnografian ja merenkulun arkeologian opintoja Montrealin ranskankielisessä yliopistossa. Hän on työskennellyt mm. Espanjassa, Etelä-Afrikassa, Singaporessa sekä Arabiemiraateissa maan edesmenneen hallitsijan Sheikh Zayedin yksityisfysioterapeuttina. Vuori asui 1997-2002 purjeveneessä kapteenin ja kissan kanssa ja on navigoinut 60 000 avomerimailia. Harrastuksia mm. minttuhybridien viljely, omituisten keittokirjojen kerääminen ja valokuvaus. Tällä hetkellä Vuori asuu Oulussa kahden lapsen, ison ja pienen, ja kahden koiran, jätti- ja keskikokoisen, kanssa. On Katariina tehnyt työkseen ruokaakin: vuonna 1997 hän työskenteli Singaporessa Suomen suurlähettilään taloudenhoitajana.

Janne Pekkala tekee YLE-toimittaja Timo Nykyrin kanssa radioon viikoittaista valtakunnallista Eväsreppu-ohjelmaa.

Vesa Ranta on valokuvaaja, jonka valokuvia näkee Suomen merkittävimmissä sanoma- ja aikakauslehdissä. Ranta on pitänyt useita näyttelyitä sekä Suomessa että ulkomailla.
Asiasanat: ruokaohjeet saunominen saunat
Tuoteryhmä: Suomalaiset kirjat > Tekniikka. Teollisuus. Käsityö. Maa- ja metsätalous kotitalous. Liiketalous. Liikenne > Kotitalous. Laitostalous > Ruoanvalmistus. Ruokakulttuuri


EUR
33,20
Ilmainen toimitus
Sisäänkirjautuminen
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen
Oma tili
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot