KROKOTIILI HIIHTÄÄ KEVÄÄSEEN

Krokotiili hiihtää kevääseen
Tekijä: Hannu Hirvonen; Pia Sakki
Kustantaja: Tammi (2014)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   21,50
    
Kirjailija:
Kustantaja:
Kieli:
Suomi
Sivumäärä:
32 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Painos:
2. p.
Julkaisuvuosi:
2014, 13.03.2014 (lisätietoa)
ISBN:
9789513171445

EUR
21,50
Ilmainen toimitus

Tuote ei tilattavissa.
Krokotiili hiihtää kevääseenzoom

21.50€ (Alv 10%) 19.55€ (Alv 0%)

Vihreä täplä hangella, kevät vai hiihtävä krokotiili?

Voi kroko parkaa! Aurinko karkaa! Hauska kuvakirja krokotiili Krristianista joka yrittää hiihtää auringon kiiinni sekä muista Murisevan metsän asukkaista talvella.

Pimeä ja harmaa talvi masentaa pientä krokotiilia. Aurinko vain näyttäytyy ja karkaa taas. Krokotiili päättää hiihtää sen perään, vaikka kevääseen asti! Vanha varis tai vikkelä lumikko eivät saa krokotiili Krristiania pysähtymään. Nakinpunaiset avantouimaritkin jäävät taakse. Vasta vuoren huipulla kroko tajuaa yrityksensä turhaksi. Aurinko katoaa jo taivaanrannan taa. Onneksi kuu lohduttaa ja kertoo krokolle mihin talvea tarvitaan. Yksinäinen susi tarjoaa hiihtäjälle huiman kyydin kotisaunan lämpöön, melkein kevääseen asti!

Turkulainen Hannu Hirvonen on monipuolinen ja omaperäinen kirjailija, jonka teoksia siivittää huumori ja lämpö. Lapsille kirjoittaminen on hänelle ykkösjuttu. Hirvonen ei hiihdä, Hirvonen kävelee ja juoksee.

Pia Sakki on Lahdessa asuva kuvittaja. Hänen hyväntuuliset ja tunnelmalliset kuvituksensa valloittavat niin lapset kuin aikuisetkin.Tuoteryhmä: Suomalaiset kirjat > Kaunokirjallisuus. Kirjallisuustiede. Kielitiede > Sadut. Kuvakirjat. Sarjakuvat > Kuvakirjat


EUR
21,50
Ilmainen toimitus
Sisäänkirjautuminen
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen
Oma tili
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot