ANGRY BIRDS COMICS. KOOTUT SEIKKAILUT 2

Angry Birds Comics. Kootut seikkailut 2
Tekijä: Ville Keynäs
Kustantaja: WSOY (2014)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   23,10
    
Kirjailija:
Kustantaja:
Kieli:
Suomi
Sivumäärä:
120 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Painos:
1. p.
Julkaisuvuosi:
2014, 15.10.2014 (lisätietoa)
Tuotesarja:
ISBN:
9789510404034

EUR
23,10
Ilmainen toimitus

Tuote ei tilattavissa.
Angry Birds Comics. Kootut seikkailut 2zoom

23.10€ (Alv 10%) 21.00€ (Alv 0%)

Linnunradan pyrstötähdet

Jo toinen kovakantinen kokoelma värikkäitä ja vauhdikkaita Angry Birds -sarjakuvia ja ennennäkemätöntä bonusmateriaalia.

Angry Birds Comics. Kootut seikkailut 2 kokoaa yksien kansien väliin14 mainiota sarjakuvatarinaa, joissa mm. Red joutuu alokkaaksi possujen armeijaan, kuningaspossu saa sijaisen ja possut oppivat lentämään. Kirjassa on mukana myös kaikkien aikojen ensimmäinen Angry Birds Space -sarjakuva Kuningas Luirun hovissa, Finlandia Junior -ehdokkaanakin olleen Vain pahaa unta -kirjan tekijöiden Aino ja Ville Tietäväisen kunnianosoitus vihaisille linnuille sekä haastattelut uusista Angry Birds -piirtäjistä- ja käsikirjoittajista.Sarjan edellinen kokoelma, Angry Birds Comics: Kootut seikkailut 1, ilmestyi keväällä 2014. Muista hankkia myös se käsiisi, ettet jää paitsi lintujen ja possujen riehakkaan yhteiselon aiemmista vaiheista!

Suomalaisen Rovion Angry Birds -peleillä on lähes 2 miljardia latausta ja niistä on tullut käsite app-viidakossa. Angry Birds -sarjakuvia tekevää käsikirjoittajien ja piirtäjien parvea kaitsee Rovion oma sarjakuvatiimi.Tuoteryhmä: Suomalaiset kirjat > Kaunokirjallisuus. Kirjallisuustiede. Kielitiede > Sadut. Kuvakirjat. Sarjakuvat > Sarjakuvat > Suomenkieliset sarjakuvat


EUR
23,10
Ilmainen toimitus
Sisäänkirjautuminen
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen
Oma tili
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot