Anniina Mikama

Haullasi löytyi yhteensä 9 tuotetta
Haluatko tarkentaa hakukriteerejä?Täyttä laukkaa maailman ympäri
Tekijä: Carlos Da Cruz; Anniina Mikama
Kustantaja: Tammi (2014)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   26,60
Taikuri ja taskuvaras
Tekijä: Anniina Mikama
Kustantaja: WSOY (2018)
Saatavuus: Noin 2-3 arkipäivää
EUR   27,40
Huijarin oppipoika
Tekijä: Anniina Mikama
Kustantaja: WSOY (2019)
Saatavuus: Noin 2-3 arkipäivää
EUR   26,70
Päivä maapallolla : koulussa
Tekijä: Anniina Mikama; Carlos da Cruz (kuv.)
Kustantaja: Karisto Oy (2019)
Saatavuus: Noin 3-4 arkipäivää
EUR   26,50
Tinasotamiehet
Tekijä: Anniina Mikama
Kustantaja: WSOY (2020)
Saatavuus: Noin 2-3 arkipäivää
EUR   26,70
Kirkkovuosi ja sen pyhien tunnuskuvat
Tekijä: Jouko N. Martikainen; Anniina Mikama (kuv.)
Kustantaja: Väyläkirjat (2019)
Saatavuus: 1-3 viikkoa
EUR   31,20
Päivä maapallolla : poliisit
Tekijä: Anniina Mikama; Carlos da Cruz (kuv.)
Kustantaja: Karisto Oy (2020)
Saatavuus: Noin 3-4 arkipäivää
EUR   27,10
    

TÄYTTÄ LAUKKAA MAAILMAN YMPÄRI

Kirjailija:
Kustantaja:
Kieli:
Suomi
Sivumäärä:
48 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Painos:
1. p.
Julkaisuvuosi:
2014, 25.04.2014 (lisätietoa)
ISBN:
9789513173104

EUR
26,60
Ilmainen toimitus

Tuote ei tilattavissa.
Täyttä laukkaa maailman ympärizoom

26.60€ (Alv 10%) 24.18€ (Alv 0%)

18 kiehtovaa hevosrotua neljässä eri maanosassa!

Hevostyttö Niina tutustuu eri maiden hevosiin ja kulttuureihin hauskassa kuvitetussa tietokirjassa täynnä värikkäitä yksityiskohtia.

Hevoset ovat eläneet ihmisen rinnalla jo tuhansia vuosia, ja ne ovat vaikuttaneet eri kulttuurien kehitykseen kautta aikojen. Täyttä laukkaa maailman ympäri kertoo ihmisen ja hevosen välisestä suhteesta sekä hevosten työtehtävistä niin maaseudulla kuin kaupungeissa. Matka alkaa Suomesta ja suomenhevosesta ja jatkuu 18 eri maahan neljässä maanosassa. Niina tutustuu mm. hollantilaisiin sirkushevosiin, chileläisiin rodeoratsastajiin, Yhdysvaltojen tasankointiaaneihin ja Australian karjapaimeniin. Kirja listaa hevosrotujen tärkeimmät tunnuspiirteet, kuten värityksen, koon, luonteen ja sukupuun, mutta kertoo niiden lisäksi myös rodun historiasta sekä paikallisista hevosiin liittyvistä uskomuksista ja perinteistä. Innokkaalle hevosharrastajalle monet kirjan hevosista ovat vanhoja tuttuja, mutta mukana on myös harvinaisia ja eksoottisia hevosrotuja. Kaikista riittää uusia, yllättäviä ja hauskoja yksityiskohtia kerrottavaksi. Mukana on myös puuhavinkkejä: voit esimerkiksi opetella intiaanien viittomia tai kokeilla helppoja ruokareseptejä.

Anniina Mikama on helsinkiläinen kuvittaja ja vapaa kirjoittaja, joka on työskennellyt paljon oppimateriaalien ja lastenkulttuurin parissa. Hän on toiminut vuodesta 2001 alkaen freelancerina ja tehnyt kuvituksia mm. Helsingin Yliopistolle, Lastensuojelun Keskusliitolle ja Tekniikan museolle. Hän myös kirjoittaa ja kuvittaa Lapsen maailma -lehdessä ilmestyvää Runoussoppi-runopalstaa. Hevosiin Anniina on tutustunut jo 12-vuotiaana, jolloin hän oppi ratsastamaan ja luki kaikki käsiinsä saamansa hevoskirjat. Täyttä laukkaa maailman ympäri on Anniinan esikoisteos.

Carlos Da Cruz on Espoossa asuva ranskalainen kuvittaja, joka on työskennellyt vuodesta 2001 freelancerina ja tehnyt kuvituksia sekä taittotöitä suomalaisille ja ranskalaisille kustantajille. Hän on myös tehnyt oppikirjoja Tammelle, Sanoma Pro:lle ja Otavalle sekä puuhakirjoja Roviolle. Vuonna 2011 hänelle myönnettiin Kuvittajat ry:n jakama Kukko-palkinto ansioitumisesta oppikirjakuvittajana. Carlos on kiinnostunut historiasta ja uudentyyppisten kirjojen suunnittelusta. Villivarsa-lehdessä julkaistiin lyhyen aikaa Carloksen hevosaiheista sarjakuvaa. Täyttää laukkaa maailman ympäri on hänen toinen oma tietokirjansa.
Asiasanat: hevonen rodut kansat kansantavat pelit askartelu ruokaohjeet
Tuoteryhmä: Suomalaiset kirjat > Tekniikka. Teollisuus. Käsityö. Maa- ja metsätalous kotitalous. Liiketalous. Liikenne > Maa- ja metsätalous. Elintarviketeollisuus. Biotekniikka > Kotieläintalous. Kotieläinten hoito > Hevosten hoito


EUR
26,60
Ilmainen toimitus
Sisäänkirjautuminen
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen
Oma tili
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot